2015. május 18., hétfő

Kék fényterápiás lámpa, depresszióra, stresszre - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

 
Eladóvá vált kék fényterápiás készülékem, eredeti ára 40. 000Ft volt.
Most töredékéért a tied lehet. Keveset használtam,  depresszió ellen nagyon jó....  
Doboza már sajnos nincs meg, a beépített akku keveset bír de hálózatról tökéletesen működik.
Mit jelent a fényterápia? itt lent elolvashatod..... .
A kék a spektrum hideg végénél helyezkedik el. A természetben ez a szín a végtelenbe nyúló éggel borul ránk. Az ég színe úgy jön létre, hogy a nap fénye a kékkel megegyező hullámhosszú légköri részecskéket szétszórja, és ezáltal kék fény tükröződik minden irányba. Jótékony hatással van az asztmára. További betegségek, amelyre gyógyhatással van: gyerekbetegségek, fogzás, zúzódások, hangproblémák, torok- és gégegyulladások, idegfájdalmak, álmatlanság, fejfájás, magas vérnyomás, stressz, légcső- és hólyaghurut, isiász, betegségekben. A félelem és feszült állapot kezelésére a kéket a solar plexusra kell sugározni, álmatlanság ellen a homlokot- torkot- és solar plexus-csakrába.
Mire jó?
A legújabb technológián alapuló, speciális tartományú kék fényt kibocsátó készülék direkt módon stimulálja a szemünkben lévő receptorokat, amelyek a seratonin termelést szabályozzák. Ez a hormon a boldogsághormon, ami közvetett módon az alvásért felelős melatonin szintét befolyásolja a szervezetünkben.
A készülék, kék fényt kibocsátó LED fényforrást tartalmaz, amelyek fényereje négy fokozatban állítható. A kék fény kevésbé terheli meg a szemünket, mint az erős fehér fényű fényterápiás dobozok (10. 000 LUX! ), így a fényterápia komfortossá és elviselhető vált azok számára is, akik nem kedvelik az erős fényhatásokat. A készülék a kék fényforrásnak köszönhetően csak a terápiás hatás szempontjából fontos fényt bocsátja ki, így sokkal rövidebb ideig elegendő használni, mint a hagyományos fényterápiás eszközöket.
A készülék a fényforrások mellett fejlett LCD kijelzővel és kezelőfelülettel rendelkezik. Ebben helyet kapott egy óra, továbbá kijelzi a terápiás kezelésből hátralévő időt, az alkalmazott fényerősséget, és az akkumulátor töltöttségi szintjét is. A rajta lévő gombok segítségével állítható be a kezelés időtartama 1-60 perc között, a fényerő és a pontos idő is, valamint kapcsolhatjuk be és ki a készüléket, és külön a terápiás fényt is.
 Kis mérete miatt könnyen szállítható.
A BLUElight használata a szezonális hangulatzavar betegségek (SAD – téli depresszió), egyéb cirkadián ritmussal kapcsolatos problémák,  pl. jet-lag (időzonák közötti utazás okozta alvászavar), el- és átalvási zavarok, illetve a többműszakos munkavégzés által okozott problémák kezelésében jelentős előrelépést jelent.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-07 17:20
. Kék fényterápiás lámpa, depresszióra, stresszre - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése