2015. február 26., csütörtök

Paulo Coelho: Házasságtörés - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Köszöntelek az Aukciómon!
A harmincas éveiben járó Linda megbecsült feleség, odaadó anya és ambiciózus újságíró. Szerencsés és sikeres nő, akinek mindene megvan: szerető férj, gyerekek, család, gazdagság. Belül mégis szorong, depressziós és a mindennapjaiban rendkívül boldogtalan. A rutint és a kiszámíthatóságot, amelyek eddig biztonságot nyújtottak számára, hiányként éli meg, a szabadság hiányaként. Börtönnek érzi harmonikus életét, majd ennek rabságából mély apátiába süllyed. Ebből rántja ki egy izgalmas, régi-új kapcsolat, egy népszerű politikus személyében. Linda egyszerre szembesül a szenvedély felszabadító érzésével és a választás kényszerével. Élete sorsfordulóhoz ér.
A világ első számú bestseller írójának legújabb műve elementáris erejű provokáció. Paulo Coelho érzékeny figyelemmel, de könyörtelen őszinteséggel mesél szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről, azok szükségszerű következményeiről. A brazil mester felismerése hátborzongató: a házasságtörés az emberi természet legpontosabb metaforája.
Mérete: 120x200x25mm
Tömege: 310g
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után Budapesten a XIV. Örs vezér tér környékén egész  nap, vagy előzetes utalást követően a XIII. Dráva utcában, metróközelben H-P: 9. 30-16. 00 között  lehetséges.
*Postai díjak 2014. évben 500gr-ig:
Ajánlott levél, előre utalás után: 710, -Ft
Elsőbbségi ajánlott, előre utalás után: 825, -Ft
Vaterafutár előre utalással, MPL PostaPontig: 790, -Ft
Vaterafutár előre utalással, MPL házhoz: 950, -Ft
*Megjegyzés: a terméket a sérülés elkerülése érdekében többségében buborékos borítékban szoktam küldeni, így ennek vastagságát, valamint a termék adatlapon feltüntetett termék méreteit a postai díj meghatározásánál az alábbiak szerint vedd figyelembe:
POSTA  ÁSZF. 16. OLD. 4. 2. PONT 3. BEKEZDÉS
3) A méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldeményt a Posta kizárólag
könyvelt küldeményként veszi fel. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemények méretének megállapításakor a Posta az MSZ EN 13723: 2004 szerinti szabványos levélszekrény és az ebbe kézbesíthető postai küldemény méreteit (maximális méret 324 mm x 229 mm x 24 mm) veszi figyelembe. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemény méretét a Posta az erre rendszeresített mérősablon alkalmazásával vagy egyéb (levélméret meghatározására alkalmas) eszközzel állapítja meg.
Új könyv, bolti ára: 3490, -Ft
A sablont hintasbaby készítette.



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2015-03-19 16:08
. Paulo Coelho: Házasságtörés - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése